Fitness 5 Pécs - slider

Fitness FIVE Szekszárd

EDZŐK

fitness
Charlotte személyi edző - Fitness Five Szekszárd

Charlotte Evertse

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Számos sportágba belekóstoltam, mint például a kézilabda, atlétika, úszás vagy jazz balett. 2017-ben egy sportoktatói tanfolyamot, majd egy rehabilitációs tréner képzést végeztem el. Azóta szívvel lélekkel tartom ezt a két edzésformát. Két éven keresztül a PVSK férfi kosárlabda utánpótlás csapatának voltam a funkcionális és érőnléti edzője, ahol igazán beleáshattam magam a sportágspecifikus edzésekbe. Ez egy igazi szenvedéllyé vált számomra, és a mai napig örömmel tartok edzést azoknak, akik más sportot is űznek.

A vendégköröm nagyon színes, mind a korukat, mind a rájuk igazított edzésformákat illetően. Fő célom, hogy az edzés ne csak egy hasznos kötelezettség, hanem egy élmény, egy kellemes program legyen az életedben. Igyekszem mindenki arcára mosolyt csalni a különböző gyakorlatokkal, amiket a lehető legjobban személyre szabottan választok ki. 

Amiben tudok segíteni:

 • egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatos tanácsok, napi rutinok beépítése, mentális egészség fejlesztése
 • általános, bárki számára elvégezhető edzésmódszerek
 • saját testsúlyos edzés
 • erőnléti edzés sportolóknak
 • funkcionális edzés
 • izomépítés, alakformálás
 • prevenció (megelőzés), rehabilitáció (sérülések kezelése)
 • koordinációs és kondicionális képességek fejlesztése
 • mobilizáció

 

Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran! Erős motivációval támogatlak majd az utadon, hogy együtt érjük el a kívánt célodat!

Sántha Péter személyi edző - Fitness Five Szekszárd

Sántha Péter

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

A szakmában töltött évek során sok embernek tudtam segíteni fogyásban, erősödésben, online coaching keretei között pedig edzésprogramozásban.

Korábbi versenyzői ambícióm ma már a segítségnyújtásban, és a saját tudásom bővítésében nyilvánul meg.

Vállalkozásom célja a hiteles és pontos információközlés a vendégeim irányába.

A sok évvel ez előtti hobbiból és versenyzésből, mára hivatás lett számomra edzőként dolgozni.

Végzettségek:

 • Fitness Instruktor IWI
 • Cross-training, funkcionális trainer
 • Erőnléti és rehabilitációs trainer
 • Jóga (Dharmaphala)
Antal Krisztián személyi edző - Fitness Five Szekszárd

Antal Krisztián

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségek:

 • Személyi edző IWI Project Kft.
 • Fitness Instruktor IWI Project Kft.

Magamról:
Antal Krisztián vagyok 32 éves 2 gyermekes apa. A sport 5 éves koromban vált az életem részévé. Karate sportágban voltam több évig eredményes versenyző, de sajnos engem sem került el a kamasz kor és a makacskodás, ami sajnos a sportteljesítményem rovására ment. 12 év után abbahagytam a sportot és egy elég hosszú egészségtelen időszak következett az életemben. Az inaktív éveimben is éreztem, hogy a testmozgás hiányzik a mindennapjaimból és az állapotom romlása is erre volt visszavezethető, de eleinte nem változtattam, nem foglalkoztam vele csak, amikor már gyógyszer szedésre kényszerültem. Ekkor elhatároztam, hogy változtatok az életmódomon, és egy sikeres testzsírcsökkentő időszak alatt 20kg feleslegtől szabadultam meg, aminek következtében a gyógyszer szedését is abbahagyhattam. A környezetemben levő emberek, ismerősök pozitív visszajelzései olyan energiát szabadítottak fel bennem, aminek a hatására döntöttem úgy, hogy edzői pályába kezdek, hogy másokon is hasonló vagy akár még jobb eredményeket érhessek el közös munkával. Többnyire vidám hangulatú embernek tartom magam, de gyakran előfordul a ráncos homlok és szemöldök, azonban ez ne ijesszen el a közös munkától .

Amire büszke vagyok:
Büszke vagyok a sikeres versenymúltamra.
Nagy súlyfeleslegtől szabadultam meg és ennek a nagy átalakulásnak a hatására a családtagjaim is elkezdtek figyelni az egészségesebb étkezésre. Sok év kihagyás és inaktív életmód után újraértékeltem az életemet és elindultam a fitnesz irányába, új szakmát tanultam, legyőztem a félelmeimet és elkezdtem edzőteremben, kondiparkban edzéseket végezni, a jövőben pedig edzéseket fogok tartani. 10 év karbantartói munkásságom után pályát módosíthatok, példát mutatva növekvő gyermekeimnek, családomnak, ismerőseimnek egy ilyen szép szakmában.

Amire nálam számíthatsz:

 • Első alkalommal egy általános egészségügyi és fizikai állapotfelmérés, tartás-mozgáselemzés az esetleges izomdiszbalanszok szűrésére, majd ezek összegzésével egy közös cél meghatározásával egy éves edzésterv készítése, étkezési alapok megbeszélése és kiindulópont meghatározása.
 • Az előforduló izomdiszbalanszok korrekciózása, „házi feladatok” elvégzésének fontosságáról fogunk beszélni
 • Személyre szabott edzésprogramot készítek számodra, főként funkcionális erőfejlesztési, és rehabilitációs céllal. A mindennapokban használt, például toló-húzó mozdulatok fejlesztése, erősítése, core izmok erőállóképességének fejlesztése.
 • Folyamatos kapcsolattartás E-mailben, telefonon vagy facebook csoportban.

Mottó:

„Még van időd! Ne másnál akarj első sorban jobb lenni, hanem magadnál!”

E-mail: antalkrisz@outlook.com

Lengyel Zita személyi edző - Fitness Five Szekszárd

Lengyel Zita

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Sziasztok, Lengyel Zita vagyok, személyi edző.

Több mint 20 éve része az életemnek fitness, az edzőtermek világa. Az életmódváltás reményében, több sport kipróbálása után találtam rá a fitnessre, amely azóta az életem részét képezi.

 1. évben végeztem, mint testépítő-fitnesz sportoktató, majd az International Sporttrainer Academy iskola továbbképzésén elvégeztem „Életmód és Táplálkozás Tanácsadó ” kurzust. Vendégeim a középiskolai diákokból, a bolti eladón, az orvon túl, a nyugdíjas korosztályból is érkeznek, fiúk, lányok vegyesen. Személyre szabott étrenddel, és edzéstervvel segítek vendégeimnek az életmódváltásban, figyelemmel a „hétköznapi” étrendről és életmódról való áttérés nehézségeire. 2020. évben elvégeztem egy hipnoterápiás képzést is, amellyel, a testi egészség mellett a lelki egészségben is segítséget tudok nyújtani a hozzám forduló embereknek.

Amiben segíthetek neked:

 • Test-zsírszázalék csökkentés
 • Izomtömegépítés
 • Életmódváltás
 • Személyre szabott étrend
 • Egyénre szabott edzésterv
 • Mentális támogatás

Keress bizalommal, segítek, támogatlak, hogy elérd céljaid. Ott leszek melletted az úton, amit már én is végig jártam.

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.”

Fodor Viktória személyi edző - Fitness Five Szekszárd

Fodor Viktória

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

20 éves korom óta életem része a fitnesz, és a hobbimból 14 évvel ezelőtt szakmai pálya lett. Az elméleti tudásomat a Weider Professional Fitness iskolában szereztem meg. Specialitásom lett az évek során a túlsúlyos hölgyek és urak átalakítása, a térd- és gerincproblémákkal küzdő emberek rehabilitációja, és a klasszikus testépítés fortélyainak tanítása. Táplálkozási tanácsadással és online tanácsadással is foglalkozom. Ezen felül lehetőséget kínálok minden vendégem számára, hogy a hízásuk vagy egyéb betegségük lelki hátterét is kivizsgáljuk holisztikus módszerrel.

„Érezd jól magad a bőrödben! Ha nem élvezed az életedet, akkor ideje egy új úton elindulnod.”

Dudás Fanni személyi edző - Fitness Five Szekszárd

Dudás Fanni

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Sziasztok, Dudás Fanni vagyok, leendő személyi edző.

Magamról:

21 éves vagyok és a sport egész életemben fontos szerepet játszott. Sokféle mozgásformában tapasztalatot szereztem, mint modern tánc, atlétika és edzőtermi edzésformák. A mozgás szeretetét szeretném másoknak is átadni, ezért is végeztem el a személyi edző képzést. Egyébként még egyetemre járok, ahol gyógytornásznak tanulok.

Várlak edzésre, ha…

 • …szeretnél nyárra formába kerülni
 • ….egy olyan sportot keresel, ahol edzésről-edzésre legyőzheted önmagad
 • …szeretnél elindulni egy egészségesebb életmód felé
 • …szeretnéd, hogy valaki támogasson és közösen elérjük a kitűzött célokat

Amiben segítelek, ha hozzám jössz:

 • első alkalommal átbeszéljük az eddigi sport tapasztalataidat és a céljaidat
 • ezután elkészítem a személyre szabott edzéstervedet
 • az edzés során megtanuljuk a gyakorlatok helyes kivitelezését és emellett figyelünk az ízületeid védelmére is

Keress bizalommal, ha támogatásra, motivációra és egy elszánt edzőre van szükséged.

Kezdjük azzal, hogy elkezdjük!

Fitness 5 Szekszárd - személyi edző - Turóczky Márti

Turóczky Márti

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Turóczky Márti vagyok, és 2018 óta a testépítés és fitness világának megszállottja. Több nemzetközi és világversenyen vettem részt, ahol megismertem és elsajátítottam a különböző edzésformákat és a táplálkozás rejtelmeit. Büszke vagyok arra, hogy 6 világbajnoki címet szereztem, valamint többszörös nemzetközi és európai bajnokként állhattam a dobogón.

Továbbá büszkén birtoklom a profikártyát is, ami eddigi sportkarrierem egyik legkiemelkedőbb eredménye.

Ma már csak hobbiként űzöm a sportot, és célom, hogy másoknak segítsek elérni a saját céljaikat, legyen szó fogyásról, izomépítésről vagy alakformálásról.

„Önért!” Egészséges életmódot kínálok azok számára, akiknek fontos az egészségük megőrzése vagy visszaállítása- és mindemelett a természetes, tisztán étkezés! -fontos számomra, hogy a pácienseim mindig egy célt tartsanak szem előtt, és ennek érdekében egyensúlyt teremtsünk testükben és lelkükben. Hiszem, hogy „ép testben ép lélek” lakozik.

Szeretném, ha az emberek megszeretnék a mozgást, ezért nagy figyelmet fordítok a gyakorlatok helyes kivitelezésére, a sérülések elkerülése érdekében. Az edzéseket változatosan állítom össze, hogy ne legyenek egyhangúak, és jókedvet, jó hangulatot teremtsek az óráimon.

Az egészségtudatos táplálkozás kiemelten fontos a mai világban, és célom, hogy mindenki a saját testét, mint egy „templomot”, kiegyensúlyozottan és egészségesen tudja élni. Ennek érdekében figyelembe veszem a test egyedi igényeit, és biztosítom a megfelelő makrotápanyagok bevitelét.

– Ennek során egy ideális testsúly elérés, ennek hozadéka az energikus ÉLETÖRÖM. Esztétikus testlátvány!

Örömmel várom, hogy segíthessek Önnek is elérni a kitűzött célokat, és egy egészségesebb, boldogabb életet élhessen.